תביעת רשלנות רפואית: הופנתה לבדיקת חוקן בריום ונפטרה | אלמוג-שפירא בתקשורת

בימים אלו הגיש משרדנו תביעה אודות מותה המצער והמיותר של אישה מבוגרת, בריאה ועצמאית, שהופנתה לביצוע בדיקת חוקן בריום, אשר תוארה בפניה ובפני משפחתה כבדיקה פשוטה ביותר, ללא סיכונים.

האישה הגיעה לבדיקה אך לצערה הכנתה לא הייתה תקינה, ועל כן, לשיטת מומחה התביעה, כלל אסור היה לבצע את הבדיקה. מכל מקום, באשר כבר בוצעה הבדיקה, נגרמה לצערה של האישה התנקבות במעי אשר גרמה לחומר להתפשט בגופה.

הצוות הרפואי, על אף שצילום הבדיקה מראה זאת מפורשות, לא אבחן את הדליפה ולמעשה שחרר את האישה לביתה במצב לא טוב. כצפוי, המצב החמיר ביותר עם הזמן, וכאשר הגיעה האישה לטיפול חוזר, היה זה מאוחר מדיי ולא ניתן היה להצילה.

למעשה, טענתה העיקרית של התביעה היא כי הייתה חובה על הצוות הרפואי לאבחן את הנקב ולטפל בו מיידית באופן שהיה בסבירות גבוהה מאוד מציל את חיי המטופלת.

ראו בכתבה שפורסמה בעניין זה:

מתה בבדיקה

מאמרים נוספים בנושא

רשלנות במסגרת השתלת כבד
עו"ד רפאל אלמוג,
23.05.2021
לפעמים ישנן תביעות שהן תמונת מראה למקרים קשים מאוד, עצובים, אך גם מרגשים ביותר. זה ...קרא עוד
לא משחק ילדים
עו"ד רפאל אלמוג,
15.07.2014
כתבה אודות פסק דין שינתן במסגרת תביעת נזקי גוף שהוגשה על ידי משרדנו בגין נזקים ...קרא עוד
עיכוב בביצוע סי טי
עו"ד רפאל אלמוג,
04.07.2016
סרגיי. צעיר בשנות ה 50 לחייו התמוטט לפתע בחנות. כאשר הגיע לבית החולים וולפסון אף לא ...קרא עוד
שינוי החוק בתביעות סיעוד
עו"ד רפאל אלמוג,
31.10.2016
תחום תביעות הסיעוד קרוב לליבנו. עם הקמת המשרד, נטלנו על עצמנו להוביל שינוי של ממש ...קרא עוד

תגובות (0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *