תביעת רשלנות רפואית: הופנתה לבדיקת חוקן בריום ונפטרה | אלמוג-שפירא בתקשורת

בימים אלו הגיש משרדנו תביעה אודות מותה המצער והמיותר של אישה מבוגרת, בריאה ועצמאית, שהופנתה לביצוע בדיקת חוקן בריום, אשר תוארה בפניה ובפני משפחתה כבדיקה פשוטה ביותר, ללא סיכונים.

האישה הגיעה לבדיקה אך לצערה הכנתה לא הייתה תקינה, ועל כן, לשיטת מומחה התביעה, כלל אסור היה לבצע את הבדיקה. מכל מקום, באשר כבר בוצעה הבדיקה, נגרמה לצערה של האישה התנקבות במעי אשר גרמה לחומר להתפשט בגופה.

הצוות הרפואי, על אף שצילום הבדיקה מראה זאת מפורשות, לא אבחן את הדליפה ולמעשה שחרר את האישה לביתה במצב לא טוב. כצפוי, המצב החמיר ביותר עם הזמן, וכאשר הגיעה האישה לטיפול חוזר, היה זה מאוחר מדיי ולא ניתן היה להצילה.

למעשה, טענתה העיקרית של התביעה היא כי הייתה חובה על הצוות הרפואי לאבחן את הנקב ולטפל בו מיידית באופן שהיה בסבירות גבוהה מאוד מציל את חיי המטופלת.

ראו בכתבה שפורסמה בעניין זה:

מתה בבדיקה

מאמרים נוספים בנושא

דימום מוחי שלא אובחן
עו"ד רפאל אלמוג,
01.06.2016
למשרדנו הגיעה לקוחה אשר בעלה המנוח נפטר בבית החולים וולפסון לאחר שהתמוטט בסופר בו ...קרא עוד
ההתעלמות עלתה ביוקר
עו"ד רפאל אלמוג,
22.07.2014
פרסום ידיעה בעיתון ידיעות חולון בת-ים אודות תביעה שהוגשה על ידי משרד עורכי הדין ...קרא עוד
תביעת רופא על לשון הרע
עו"ד רפאל אלמוג,
20.04.2016
למשרדנו הגיע עורך דין אשר הוגשה נגדו תביעה בגין לשון הרע בסך של כ – 300 אלף ...קרא עוד
המכון שגה בבדיקת הביופסיה
עו"ד רפאל אלמוג,
25.02.2019
בימים אלו הגיש משרדנו תביעה במסגרתו אנו מייצגים צעירה בת 49, אשר סובלת מנזקים ...קרא עוד

תגובות (0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *