מכתב תודה מאפרת כרמי

שיתוף הפעולה עם משרדך מקל על חולי ה- ALS את ההתמודדות עם מכשולים אלה. הספרון שחילקת לחולים, ההרצאות שאתה מעביר להם, ההדרכה שהעברת לצוות העמותה והליווי השוטף של המשפחות ושל הצוות תורמים באופן ישיר ומשמעותי לאיכות החיים של החולים.

עו"ד רפאל אלמוג
חזרה >

רפאל היקר,

מחלת ה- ALS היא מחלת ניוונית חשוכת מרפא וחולים בה כ- 600 איש בישראל. תוחלת החיים הממוצעת של חולי ה-ALS היא בין 3-5 שנים מיום אבחון המחלה. המחלה מביאה עימה קשיים רבים והחולה ובני משפחתו נאלצים להתמודד עם מכשולים בירוקראטיים המוערמים בפניהם במהלך המחלה.

שיתוף הפעולה עם משרדך מקל על חולי ה- ALS את ההתמודדות עם מכשולים אלה. הספרון שחילקת לחולים, ההרצאות שאתה מעביר להם, ההדרכה שהעברת לצוות העמותה והליווי השוטף של המשפחות ושל הצוות תורמים באופן ישיר ומשמעותי לאיכות החיים של החולים.

אני מודה לך בשם העמותה ובשם קהילת חולי ה-ALS בישראל על הרצון הטוב, על המקצועיות ומאור הפנים בהם אתה מקבל כל פנייה ושאלה.

כולי תקווה להמשך ולהרחבת שיתוף הפעולה בינך לבין עמותת ישראלס.

בברכה,
אפרת כרמי
מנכ"ל

מכתב תודה מאפרת כרמי

מאמרים נוספים בנושא

יפית ונטורה
עו"ד רפאל אלמוג,
15.07.2014
צעדת אתנו את הדרך הקשה הובלת אותנו הנחית אותנו והצגת את המקרה לבית המשפט בצורה הכי ...קרא עוד
יעקב אלמוג
עו"ד רפאל אלמוג,
19.07.2016
עם סיום הטיפול המוצלח בענייני, המקצועיות שהופגנה וההתייחסות השוטפת, רציתי להודות ...קרא עוד
עמיר כרמין, יו"ר עמותת פרקינסון בישראל
עו"ד רפאל אלמוג,
22.05.2014
רפאל שלום, עם תקופת החגים וחשבון הנפש הבאים עלינו, רציתי להודות לך ולמשרד שלכם על ...קרא עוד
צביקה רז ואיציק שטיינפלד
עו"ד רפאל אלמוג,
22.06.2014
לעו"ד רפאל אלמוג, שמחנו לארח אותך במועדוננו ולשמוע מפיך הרצאה מרתקת ומועילה ...קרא עוד

תגובות (0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *