השתתפה ב"צוק איתן", ונותרה עם נזקים קשים וללא זכויות | רפאל אלמוג ושות'

כמי שמייצגים גם את נפגעי צה"ל ומערכת הביטחון, אנו מוצאים עצמנו פעמים רבות אל מול מערכת אשר לשיטתנו אינה פועלת באופן המתחייב כלפי אלו שהסכימו להעניק לה את חייהם.

כך קרה גם במקרה של לקוחתנו, צעירה שהייתה קצינה בצה"ל, חובשת. במהלך שירותה נאלצה לתפקד במהלך מלחמתי במסגרת "צוק איתן". במהלך זה נחשפה הצעירה למראות קשים ביותר, שגרמו לה לפוסט טראומה קשה ביותר. הצעירה שוחררה מהשירות וכל שביקשה הוא כי יכירו בה כנפגעת משרד הביטחון.

יש להוסיף, כי מעבר לפגיעה הנפשית נפגעה הצעירה גם מנזק פיזי במהלך השירות (שושנת יריחו) וכן ממחלה אוטואימונית שפרצה בגופה.

מכל מקום, הצעירה סברה כי צה"ל, ששלח אותה למעשה לקרב, יעמוד כעת לצידה עת היא זקוקה לו. לצערנו, לא כך קרה. מזה שנה המערכת הבירוקרטית של משרד הביטחון מעכבת את זכויותיה של הקצינה וגורמת לנזק עצום לה ולהוריה. אנו כמובן נעשה הכל על מנת שהצעירה תקבל את כל זכויותיה ובהקדם האפשרי, ומקווים כי נושא הטיפול בנפגעי צה"ל יהיה טוב יותר, כזה המצדיק יחס לטובי בנינו ובנותינו.

האזינו לראיון שנערך עם עו"ד רן שפירא בקול ישראל, בתכניתה של כרמלה מנשה (החל מדקה 12:25).

מאמרים נוספים בנושא

סיקור פעילותו של עו"ד רפאל אלמוג
עו"ד רפאל אלמוג,
02.07.2014
סיקור הרצאתו של עורך הדין רפאל אלמוג בלשכת סוכני הביטוח - מחוז השרון. הרצאה לכ- 150 ...קרא עוד
תביעת רופא על לשון הרע
עו"ד רפאל אלמוג,
20.04.2016
למשרדנו הגיע עורך דין אשר הוגשה נגדו תביעה בגין לשון הרע בסך של כ – 300 אלף ...קרא עוד
העליב חולת פרקינסון
עו"ד רפאל אלמוג,
19.11.2018
לפעמים, הזכות לייצג את הנפגעים אינה נוגעת לתביעת ביטוח או לתביעת רשלנות רפואית. ...קרא עוד
תביעה נגד מדיקל סנטר
עו"ד רפאל אלמוג,
15.07.2014
תביעת רשלנות רפואית שהוגשה על ידי משרדנו בשם מטופל אשר עבר ניתוח בצווארו כנגד ...קרא עוד

תגובות (0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *