נפטרה לאחר מסכת רשלנות רפואית מצד הרופאים והאמבולנס | אלמוג-שפירא עו"ד
רשלנות בטיפול נמרץ

בימים אלו הוגשה על ידי משרדנו תביעה במסגרתה אנו מייצגים את יורשיה של אישה בת 65 שנפטרה לאחר מסכת רשלנות רפואית שהחלה עת החלה המנוחה לסבול משיעול וקוצר נשימה שלא חלף.

הצוות הרפואי רשם לה טיפול אנטיביוטי שלא סייע והמנוחה אושפזה בבית החולים סורוקה משם שוחררה עם אבחנה של מחלת ריאות וצורך בטיפול תרופתי.

מצבה של המנוחה המשיך להחמיר אך ביקורים אצל רופא המשפחה לא סייעו לה, וזה האחרון אף שיחרר אותה ממרפאתו על אף שרשם כי ישנה אבחנה אפשרית של אוטם שריר הלב, תסחיף או זיהום.

למרות שכאמור מדובר במצבים מסכני חיים, שוחררה המנוחה לביתה, שם מצבה החמיר עד כדי שהוזמנה ניידת מד"א לביתה. לאחר הגעת הניידת מצבה של המנוחה השתפר וזו לא הובהלה לבית החולים. בהמשך היום המצב החמיר והוזמנה ניידת מד"א שוב, אך זו הגיעה באיחור של כשעה מהקריאה.

כאשר הגיעה הניידת מצבה של המנוחה כבר היה קשה מה שדרש ניידת טיפול נמרץ. עד שהועברה המנוחה לניידת טיפול נמרץ, מצבה כבר התדרדר ולאחר פחות מ 24 שעות מהגעתה לבית החולים, היא נפטרה.

בימים אלו כאמור הוגשה תביעה לבית המשפט.

על תביעה זו ניתן לקרוא גם בכתבה שפורסמה בישראל היום:

https://www.israelhayom.co.il/article/666627

מאמרים נוספים בנושא

הפכתי לנכה
עו"ד רפאל אלמוג,
22.07.2014
ידיעה שפורסמה אודות תביעת רשלנות רפואית שהוגשה על ידי עורך הדין רן שפירא ממשרד ...קרא עוד
נקעה את רגלה ומתה
עו"ד רפאל אלמוג,
26.07.2016
אישה צעירה בת 52 נפלה תוך כדי טיול. לתומה, סברה היא כי מדובר בנקע פשוט ומשכך אף לא ...קרא עוד
חויבה בריבית עונשית
עו"ד רפאל אלמוג,
08.05.2019
https://youtu.be/haig89fSh64 גאים ושמחים לבשר על כך שבימים אלו ממש רשם לזכותו משרדנו הישג ...קרא עוד
מילה אחת, הבדל גדול
עו"ד רפאל אלמוג,
27.12.2017
כשאדם מחליט לרכוש פוליסת ביטוח בריאות, הוא עושה זאת כחלק מראייה ארוכת טווח ומתוך ...קרא עוד

תגובות (0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *