נפטרה לאחר מסכת רשלנות רפואית מצד הרופאים והאמבולנס | רפאל אלמוג ושות', עורכי דין
רשלנות בטיפול נמרץ

בימים אלו הוגשה על ידי משרדנו תביעה במסגרתה אנו מייצגים את יורשיה של אישה בת 65 שנפטרה לאחר מסכת רשלנות רפואית שהחלה עת החלה המנוחה לסבול משיעול וקוצר נשימה שלא חלף.

הצוות הרפואי רשם לה טיפול אנטיביוטי שלא סייע והמנוחה אושפזה בבית החולים סורוקה משם שוחררה עם אבחנה של מחלת ריאות וצורך בטיפול תרופתי.

מצבה של המנוחה המשיך להחמיר אך ביקורים אצל רופא המשפחה לא סייעו לה, וזה האחרון אף שיחרר אותה ממרפאתו על אף שרשם כי ישנה אבחנה אפשרית של אוטם שריר הלב, תסחיף או זיהום.

למרות שכאמור מדובר במצבים מסכני חיים, שוחררה המנוחה לביתה, שם מצבה החמיר עד כדי שהוזמנה ניידת מד"א לביתה. לאחר הגעת הניידת מצבה של המנוחה השתפר וזו לא הובהלה לבית החולים. בהמשך היום המצב החמיר והוזמנה ניידת מד"א שוב, אך זו הגיעה באיחור של כשעה מהקריאה.

כאשר הגיעה הניידת מצבה של המנוחה כבר היה קשה מה שדרש ניידת טיפול נמרץ. עד שהועברה המנוחה לניידת טיפול נמרץ, מצבה כבר התדרדר ולאחר פחות מ 24 שעות מהגעתה לבית החולים, היא נפטרה.

בימים אלו כאמור הוגשה תביעה לבית המשפט.

על תביעה זו ניתן לקרוא גם בכתבה שפורסמה בישראל היום:

https://www.israelhayom.co.il/article/666627

מאמרים נוספים בנושא

תביעת רופא על לשון הרע
עו"ד רפאל אלמוג,
20.04.2016
למשרדנו הגיע עורך דין אשר הוגשה נגדו תביעה בגין לשון הרע בסך של כ – 300 אלף ...קרא עוד
נפלה בבית החולים ונותרה נכה
עו"ד רפאל אלמוג,
15.07.2014
כתבה שפורסמה בעיתון ידיעות אחרונות אודות תביעה לרשלנות בית החולים כלפי חולה אשר ...קרא עוד
הפכה לקורבן של תאגידי הביטוח
עו"ד רפאל אלמוג,
27.07.2016
זו בדיוק השאלה שנשאלת בעניינה של צילה אלנר. קשישה סיעודית אשר כל שביקשה הוא לקבל ...קרא עוד
לא "הריח" שתן בבדיקה
עו"ד רפאל אלמוג,
15.10.2016
קשישה, כבת 83, ניצולת שואה, פנתה באמצעות ילדיה אל חברת הביטוח הראל בבקשה כי זו תתכבד ...קרא עוד

תגובות (0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *