תביעה: דימום מוחי שלא אובחן | רפאל אלמוג ושות' עורכי דין

למשרדנו הגיעה לקוחה אשר בעלה המנוח נפטר בבית החולים וולפסון לאחר שהתמוטט בסופר בו ערכו בני הזוג קניות.

מעבר על התיעוד הרפואי העלה, כי לאחר שהמנוח התמוטט בסופר, הוא טופל מיידית והובהל לבית החולים וולפסון, שם טיפלו בו מבחינה לבבית.

למרות שהמדדים של המנוח התייצבו, המנוח היה חסר הכרה אך עם זאת המשיך הצוות הרפואי לטפל בו מבחינה לבבית בלבד ובין היתר הוחלט על מתן מדללי דם. בדיעבד הסתבר כי במהלך הנפילה בסופר נפגע המנוח בראשו באופן בו מתן מדללי הדם בבית החולים רק החמיר את מצבו הנוירולוגי, שהפך בעקבות כך לבלתי הפיך. מומחה רפואי שבחן את התיעוד קבע כי לו הצוות הרפואי היה מתייחס בזמן אמת גם לנזק הנוירולוגי, ניתן היה להציל את חייו של המנוח.

כאשר זוהה המצב הנוירוכירורגי הקשה הועבר המנוח לבית החולים איכילוב, ושם קבע הצוות הרפואי כי הטיפול שניתן למנוח בבית החולים וולפסון החמיר עשרות מונים את מצבו הנוירולוגי עד כדי שהפך בלתי הפיך. המנוח לא שרד ונפטר כתוצאה מהאירוע.

בימים אלו הגיש משרדנו תביעה כנגד בית החולים וולפסון ומדינת ישראל, בטענה כי רשלנות הצוות הרפואי מנעה את הצלת חייו של המנוח.

ראו בכתבה על המקרה שפורסמה בעיתון "פוליסה" ביום 31.5.2016:

טופל במדללי דם שהחמירו דימום מוחי

מאמרים נוספים בנושא

כלל סירבה לשלם לחולה פרקינסון ואלצהיימר
עו"ד רפאל אלמוג,
26.03.2016
לאחר שהביטוח הלאומי הכיר במצבו הסיעודי של חולה פרקינסון ואלצהיימר, גם הפניקס ...קרא עוד
שינוי החוק בתביעות סיעוד
עו"ד רפאל אלמוג,
31.10.2016
תחום תביעות הסיעוד קרוב לליבנו. עם הקמת המשרד, נטלנו על עצמנו להוביל שינוי של ממש ...קרא עוד
טיפול מרושל בחתך
עו"ד רפאל אלמוג,
29.04.2018
צעירה שהגיעה לבית החולים עם חתך קל באצבע לא סברה בחלומותיה הגרועים ביותר, שתצא את ...קרא עוד
מתכחשת לחולה אלצהיימר
עו"ד רפאל אלמוג,
10.02.2019
מקרה של עוול מקומם במיוחד הגיע לאחרונה לפתחו של משרדנו. יותר מ-20 שנה שילמו מ' ...קרא עוד

תגובות (0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *