תביעה: דימום מוחי שלא אובחן | רפאל אלמוג ושות' עורכי דין

למשרדנו הגיעה לקוחה אשר בעלה המנוח נפטר בבית החולים וולפסון לאחר שהתמוטט בסופר בו ערכו בני הזוג קניות.

מעבר על התיעוד הרפואי העלה, כי לאחר שהמנוח התמוטט בסופר, הוא טופל מיידית והובהל לבית החולים וולפסון, שם טיפלו בו מבחינה לבבית.

למרות שהמדדים של המנוח התייצבו, המנוח היה חסר הכרה אך עם זאת המשיך הצוות הרפואי לטפל בו מבחינה לבבית בלבד ובין היתר הוחלט על מתן מדללי דם. בדיעבד הסתבר כי במהלך הנפילה בסופר נפגע המנוח בראשו באופן בו מתן מדללי הדם בבית החולים רק החמיר את מצבו הנוירולוגי, שהפך בעקבות כך לבלתי הפיך. מומחה רפואי שבחן את התיעוד קבע כי לו הצוות הרפואי היה מתייחס בזמן אמת גם לנזק הנוירולוגי, ניתן היה להציל את חייו של המנוח.

כאשר זוהה המצב הנוירוכירורגי הקשה הועבר המנוח לבית החולים איכילוב, ושם קבע הצוות הרפואי כי הטיפול שניתן למנוח בבית החולים וולפסון החמיר עשרות מונים את מצבו הנוירולוגי עד כדי שהפך בלתי הפיך. המנוח לא שרד ונפטר כתוצאה מהאירוע.

בימים אלו הגיש משרדנו תביעה כנגד בית החולים וולפסון ומדינת ישראל, בטענה כי רשלנות הצוות הרפואי מנעה את הצלת חייו של המנוח.

ראו בכתבה על המקרה שפורסמה בעיתון "פוליסה" ביום 31.5.2016:

טופל במדללי דם שהחמירו דימום מוחי

מאמרים נוספים בנושא

מדוע הראל הפסיקה לשלם לחולה אלצהיימר?
עו"ד רפאל אלמוג,
22.07.2014
כתבה בגלובס אודות תביעת סיעוד שהוגשה כנגד חברת הביטוח הראל, לאחר שהופסקו תשלומי ...קרא עוד
מתכחשת לחולה אלצהיימר
עו"ד רפאל אלמוג,
10.02.2019
מקרה של עוול מקומם במיוחד הגיע לאחרונה לפתחו של משרדנו. יותר מ-20 שנה שילמו מ' ...קרא עוד
לא "הריח" שתן בבדיקה
עו"ד רפאל אלמוג,
15.10.2016
קשישה, כבת 83, ניצולת שואה, פנתה באמצעות ילדיה אל חברת הביטוח הראל בבקשה כי זו תתכבד ...קרא עוד
שופטת דחתה טענות מקוממות של בית-חולים
עו"ד רפאל אלמוג,
14.03.2015
בעקבות רשלנות רפואית מצד רופאי בית החולים, נותרה למנותחת צלקת בעכוז. במקום להודות ...קרא עוד

תגובות (0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *