נקעה את רגלה ומתה עקב רשלנות בטיפול | רפאל אלמוג ושות' בתקשורת

אישה צעירה בת 52 נפלה תוך כדי טיול. לתומה, סברה היא כי מדובר בנקע פשוט ומשכך אף לא פנתה לטיפול.

בהמשך, כאשר התגברו הכאבים, פנתה לקבלת טיפול רפואי בקופת החולים ובבית החולים אסף הרופא. לצערה של האישה, הצוות הרפואי שטיפל בה התייחס בזלזול יתר למצבה הרפואי.

כך לדוגמא, לא ניתנה כל חשיבות לכך שהאישה חולת סוכרת ומשכך ישנו סיכון ממשי לכך שבהיעדר טיפול היא תסבול מזיהום. כל שניתן לאישה הוא טיפול תרופתי נקודתי, ואף בשלב מסוים אנטיביוטיקה חלשה. הזיהום החל מתדרדר, אך האישה ומשפחתה נתנו אמונם ברופאים ולא חששו כי דבר מה עלול להחמיר. אמון תמים זה, הוביל להיעדר טיפול, שעה שהזיהום ברגלה הפך קשה ביותר וגרם לאישה להתדרדר עד כדי פטירה (!).

הצוות הרפואי יכול היה בנקודות רבות במהלך הדרך להעניק לאישה טיפול ראוי, אך הזלזול, כאמור, קבע את גורלה, וכך אישה צעירה איבדה את חייה בשל רשלנות מקוממת ומזלזלת של צוות רפואי.

בימים אלו הוגשה תביעה לבית המשפט למען יבוא הצדק. התביעה אמנם לא תשיב את חייה הצעירה, אך בתקווה תוביל לפסיקת פיצוי משמעותי, למען מקרים כאלו לא יישנו.

ראו כתבה שפורסמה אודות תביעה זו בתקשורת:

נקעה את רגלה ומתה

מאמרים נוספים בנושא

שופרסל תפצה עקב רשלנותה קשישה
עו"ד רפאל אלמוג,
22.07.2014
כתבה בעיתון גלובס אודות פסק דין שניתן בעניינה של קשישה בת 84 אשר אותה ייצג משרדנו ...קרא עוד
דחתה על בסיס חקירה
עו"ד רפאל אלמוג,
15.08.2019
https://youtu.be/LqB-3tHTBG4 הזרועות הארוכות של חברות הביטוח מגיעות לכל מקום, כך מסתבר, ...קרא עוד
התאבדות כפגיעה בעבודה
עו"ד רפאל אלמוג,
03.05.2017
בהחלטה יוצאת דופן שניתנה לאחרונה בתיק המנוהל על ידי משרדנו, נקבע כי התאבדותו של ...קרא עוד
חויבה בריבית עונשית
עו"ד רפאל אלמוג,
08.05.2019
https://youtu.be/haig89fSh64 גאים ושמחים לבשר על כך שבימים אלו ממש רשם לזכותו משרדנו הישג ...קרא עוד

תגובות (0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *